Království hodin

Vážení přátelé,

dovolte, abychom Vás přivítali v „Království hodin“. Po 30 letech našeho působení na českém trhu jsme se rozhodli nabídnout vám co nejširší spektrum jak starožitných, tak i moderních hodinek, pendlovek, stolních hodin a ostatních věcí spojených s hodinářstvím.
Doufáme, že vás naše nabídka zaujme a že se na naše stránky budete rádi vracet. Věříme, že zde najdete nejen to, co jste očekávali, ale i něco navíc, co vás překvapí a zaujme. Zároveň se těšíme na vaši návštěvu v našem obchodě. Najdete nás nedaleko Národního divadla, na rohu Národní třídy a Mikulandské ulice.

Firma Hodinářství Matouš byla založena na podzim roku 1990. Hlavním cílem je vybudování výhradně českého obchodu se zaměřením na starožitné hodiny, hodinky a sběratelské předměty z hodinářské oblasti. Jako novou speciální nabídku jsme zavedli nákup a prodej zánovních, značkových hodinek (např. Rolex, Omega, Breitling, IWC…). V současné době jsme se rozhodli naši nabídku prezentovat i na internetu pod názvem „Království hodin“, kde nabízíme tento rozsah služeb: nákup a prodej zboží do komise i za hotové, opravy hodin a hodinek. Kromě tohoto zaměření provádíme i speciální služby pro hodináře a sběratele. Do budoucna chystáme další kroky ke zkvalitnění naší činnosti, o kterých budete včas informováni. Děkujeme za váš zájem a těšíme se na vaši návštěvu.

Online REZERVACE

Jakmile si u nás zboží rezervujete, my Vám zavoláme a domluvíme se s Vámi na termínu a způsobu dodání.

v

Již 30 let jsme s vámi

Známe své zboží. Jsme skuteční odborníci a ve sběratelských i starožitných hodinách se vyznáme. Rádi vám poradíme či si s vámi popovídáme. 

pečlivě vybrané

Veškeré zboží pro Vás pečlivě vybíráme, aby splnilo i ta nejnáročnější očekávání. 

Navštivte nás

Mikulandská ulice č.p 10
Praha 1, 110 00

Otevírací doba

PO – PÁ: 10 – 12   14 – 18
SO – NE: zavřeno